Boeing 777

Boeing 777 på en historisk flyvning

Kategori: Nyheder, Nyheder 2017

Tags: Boeing

4. februar 2017

Boeing 777 sætter rekord på nattens flyvning til New Zealand

Natten mellem d. 4/2 og 5/2 2017 begiver en Boeing 777 fra Qatar Airways sig ud på en historisk flyvning, fra Doha i Qatar til Auckland, New Zealand.

Ifølge dr.dk og flightradar24.com passerer flyet gennem hele 10 tidszoner på sin færd.

Dermed bliver det en særlig og historisk nat for flyindustrien, når en Boeing 777 fra Qatar Airways natten til søndag klokken 05.10 lokal tid i Qatar – 03.10 dansk tid – letter fra lufthavnen i Doha og flyver til Auckland i New Zealand.

Flyet begiver sig ud på det, der bliver den længste direkte flyvetur med passagerer nogensinde, som ventes at vare 16 timer og 20 minutter.

Flere flyselskaber har planer om lange nonstop ruter fra næste år. Et af dem er det australske flyselskab Qantas, som åbner en direkte rute fra London til Perth i Australien. Turen tager 17 timer.

Indtil da kan de første passagerer på verdens længste flyvetur søndag se frem til at passere både Dubai og det nordlige Oman, før turen fører dem hen over den sydlige spids af Indien og strækker sig hen over det Indiske Ocean.

Flyvere.dk nyhedsbrev

Tilmeld dig vort nyhedsbrev.
Modtag en månedlig mail med de nyeste artikler, nyheder og andet fra flyvere.dk i din mailboks.

Ved min tilmelding til flyvere.dk nyhedsbrev giver jeg tilladelse til at mit navn (valgfrit) og min e-mail registreres og opbevares hos flyvere.dk indtil jeg selv afmelder nyhedsbrevet.

Sidste nyt

Nyheder

Nyeste artikler

Airbus A310

Airbus A310

De Havilland Sea Vixen

de Havilland Sea Vixen

Airspeed Ambassador

Airspeed Ambassador

Fokker C.V