Statsministeriet køber Boeing 777 til Statsministeren

Statsministeriet køber et splinternyt Boeing 777 til statsministeren

Det forlyder i dag fra en pålidelig kilde i Statsministeriet, at statsminister Mette Frederiksen har bedt sit ministerium om at indkøbe et Boeing 777-200LR BBJ – også kendt som Boeing 777 VIP.

Ifølge samme kilde har Mette Frederiksen på de mange ture til møder i udlandet flere gange beklaget sig over den manglende plads og komfort, som Flyvevåbnets Challenger fly tilbyder.

“Jeg ku’ da også godt tænke mig et massagerum og en hjemmebiograf i mit VIP fly – ligesom Trump har”, siger Mette Frederiksen ifølge en kilde i Statsministeriet, som flyvere.dk har talt med i dag den 1. april 2021.

“… og hvad med en ordentlig bar? Har jeg måske ikke fortjent et par sjusser på vej hjem fra alle de møder med EU-politikere og Gud ved hvem?”

Jeg lover jer; …når man skal høre på både Margrethe Vestager og Ursula von der Leyen på det samme møde, så går luften ligesom af ballonen på et tidspunkt...”, siger Mette Frederiksen ifølge vores pålidelige kilde i Statsministeriet.

“Jeg vil ha’ et ordenli’ sygt fly, hvor jeg kan smide stængerne op“, siger Statsministeren… stadig ifølge vores meget pålidelige kilde…

Et meget dyrt indkøb

flyvere.dk spurgte vores kilde i Statsministeriet om ikke det er et meget dyrt fly at indkøbe sådan lige pludselig?

Ifølge Forbes starter prisen for et Boeing 777 Business Jet på omkring 442,8 millioner dollars?

“Tjoh, tjah, Statsministeren overvejer om noget af finansieringen kan foregå ved leasing af flyet til det grønlandske hjemmestyre, når hun ikke selv bruger det. Ellers er der jo altid de danske skatteydere”, lyder svaret… fra vores pålidelige kilde…