SAS bestiller 50 nye Airbus A320neo - flyvere.dk

Foto: Wikimedia commons.

SAS har bestilt nye Airbus A320neo fly

Kategori: Nyheder, Nyheder 2018

Tags: SAS

Flere medier beretter at SAS har bestilt nye Airbus A320neo fly.

De første 15 nye fly vil blive leveret fra foråret 2019 og til 2021 og vil være leasede, mens de resterende 35 fly vil blive leveret direkte fra Airbus frem til 2023.

Vi er stolte over den fortsatte tillid fra SAS.

Airbus A320neo kommer til at supplere SAS’ allerede eksisterende Airbus-flåde med mere brændselseffektive fly, lave driftsomkostninger og miljøpåvirkning, siger Eric Schulz, Chief Commercial Officer i Airbus.

Med bestillingen vil selskabet i alt have mindst 80 af flytypen i 2023 og dermed have skabt en flåde med kun en flytype.

De nye fly bruger 15-20 procent mindre brændstof per sædekilometer end de fly, der udfases.

Prisen på de 35 fly vil være lige under 24 mia. kr.

Vi har fået en meget positiv respons fra kunderne, siden vi for ca et år siden begyndte at flyve med splinternye Airbus320neo.

Jeg glæder mig derfor over, at vi gennem denne ordre kan fortsætte med at forbedre og investere i vores tilbud til kunderne og dermed i SAS’ fremtid.

Ved at bestille 50 nye AirbusA320neo fly får vi tilgang til markedets mest effektive fly og kan yderligere effektivisere vores virksomhed og blive ved med at nedbringe vores klimaudslip, siger Rickard Gustafson, koncerndirektør i SAS.

SAS Group

Biobrændsel

SAS har gennem flere år investeret i biobrændsel til sine fly.

Hermed reducerer SAS de miljøskadelige udledninger fra sine fly reduceres.

De seneste års investeringer og effektiviseringer har bidraget til SAS’ forbedrede lønsomhed og muliggjort at SAS har bestilt nye Airbus A320neo fly i dag.

Flyvere.dk nyhedsbrev

Tilmeld dig vort nyhedsbrev.
Modtag en månedlig mail med de nyeste artikler, nyheder og andet fra flyvere.dk i din mailboks.

Ved min tilmelding til flyvere.dk nyhedsbrev giver jeg tilladelse til at mit navn (valgfrit) og min e-mail registreres og opbevares hos flyvere.dk indtil jeg selv afmelder nyhedsbrevet.

Sidste nyt

Nyheder

Nyeste artikler

Fokker C.V

Beriev A-50

Beriev A-50

Myasishchev M-55

Myasishchev M-55

Payen PA-22

Payen PA-22