Foto: Wikimedia commons.

Farnborough International Airshow 2018

Kategori: Flyshows, Nyheder, Nyheder 2018

Tags: Farnborough

Sæsonen for flyshows er for alvor kommet i gang her i sommer og det ene flotte og imponerende flyshow afløser det andet som perler på en snor

Farnborough International Airshow afholdes i år i dagene 21. – 22. juli 2018 på Farnborough Airport i Hampshire, England.

Flyshowet markerer kulminationen på Farnborough flymessen, der er en af flyindustrien allerstørste begivenheder – kun overgået af Le Bourget, også kendt som Salon international de l’aéronautique et de l’espace, Paris-Le Bourget, der er verdens største flymesse.

Masser af nye fly på Farnborough

Farnborough International Airshow er kendt i flyveverdenen som et af de steder, hvor der (næsten) altid præsenteres nye flytyper indenfor både civil og militær luftfart.

We always like to bring a few ‘Farnborough firsts’
Farnborough International Ltd. Chief Executive Gareth Rogers

RAFs nyindkøbte Lockheed F-35 ‘Lightning’ vil deltage på Farnborough med bla. en fly-over.

RAF fik i juni i år leveret de første fire eksemplarer af den nye F-35, der i RAF-sammenhæng hedder Lightning, og er stationeret ved den berømte 617 ‘Dambuster’ Squadron.

En Airbus A330-900neo fra TAP Air Portugal kan ses i luften for første gang på Farnborough.

Mitsubishi’s MRJ90 regional jet passagerfly flyver også ved Farnborough 2018.

Endelig vil Lockheed L-100J Hercules, der er den civile udgave af Lockheeds legendariske C-130 Hercules, flyve på Farnborugh.

Hertil kommer en række flying demonstrations af flytyper, der tidligere har været præsenteret på static display ved Farnborough.

De mest spændende er det brasilianske Embraer KC-390 militære transportfly og den tyrkisk-italienske TAI/AgustaWestland T129 ATAK militære angrebshelikopter.

Officiel Farnborough 2018 intro video

Flyvere nyhedsbrev

Tilmeld dig vort nyhedsbrev.
Modtag en månedlig mail med de nyeste artikler, nyheder og andet fra flyvere.dk i din mailboks.

Ved tilmelding til flyvere.dk nyhedsbrev giver jeg tilladelse til at flyvere.dk opbevarer mit navn (valgfrit) og min e-mail indtil jeg selv afmelder nyhedsbrevet.

Sidste nyt

Nyheder

Nyeste artikler

Douglas O-2

Douglas O-2

Dassault Falcon 20

Dassault Falcon 20

Ryan X-13 Vertijet

Airbus A310

Airbus A310

Skriv en kommentar