Ny bog: F-16 På vingerne med danske jagerpiloter - flyvere.dk

Ni af Flyvevåbnets F-16 i diamant formation. Foto: Slaunger. CC BY-SA 3.0

Ny bog: F-16 På vingerne med danske jagerpiloter

Kategori: Flyvevåbnet, Nyheder, Nyheder 2019

Tags: F-16

Alle flyinteresserede og flyentusiaster kan godt reservere plads under juletræet til en rigtig god gaveide her op til jul.

Et pragtværk af en bog, F-16 På vingerne med danske jagerpiloter, der fortæller den 40 år lange historie om Flyvevåbnets F-16 jagerfly er udkommet i november 2019.

Bogen er netop landet her på redaktionen hos flyvere.dk

…og vi skal hilse og sige, at der er virkelig tale om et pragtværk spækket med fantastiske fotos og billeder fra de danske F-16 flys 40-årige historie.

I bogen lader bogens tre hovedforfattere F-16 pilot Thomas Kristensen, fotograf Henning Kristensen og den første danske F-16 pilot Svend Hjort, mere end 50 tidligere og nuværende F16-piloter fortælle i ord og (fantastiske) billeder om deres oplevelser med F-16.

Pilot Svend Hjort, med kaldenavn ‘JOS’, blev i 1977 den første ikke-amerikaner og blot den 19. pilot i verden til at flyve et General Dynamics F-16 Fighting Falcon for over 40 år siden.

En anden af bogens forfattere F-16 piloten Thomas ”MET” Kristensen, der er en af de mest rutinerede aktive F-16 hos flyvevåbnet i dag, har sammen med fotograf Henning Kristensen fløjet og fotograferet til bogen.

Flyvere.dk er begejstrede over bogens udgivelse.

Nu hvor F-16 snart udfases og erstattes af de nye Lockheed Martin F-35 fly vil bogen F-16 På vingerne med danske jagerpiloter komme til at stå som det bedste og flotteste vidnesbyrd om et fly, der af de fleste betegnes som flyhistoriens bedste kampfly.

Redaktionen arbejder på en længere artikel om bogudgivelsen.

Bogen er i handlen nu og kan bestilles hos de fleste boghandlere – både fysisk og online.

Sidste nyt

Airbus A320neo - flyvere.dk

SAS fik ikke ulovlig støtte

Nyheder

Nyeste artikler

Bell Boeing V-22 Osprey

Grumman F11F-1 Tiger

Grumman F-11 Tiger

Piaggio P.180 Avanti - flyvere.dk

Piaggio P.180 Avanti

Tupolev Tu-22M

Tupolev Tu-22M